Op deze pagina leest u nieuws over de laatste ontwikkelingen van Strijkpop.nl.
Strijkpop heeft een zusje

  02-04-2019  

‘ Private lease waar je niet wakker van ligt‘ Bedrent introduceert een nieuw high service concept voor huur of boxspringlease van premium kwaliteit boxspring bedden voor consumenten van het merk  Lettobeds  onder de naam Bedrent.nl Consumenten kunnen via de website Bedrent.nl een operationele huurovereenkomst  sluiten voor plaatsing en installatie van een boxspring combinatie naar keuze voor een vast bedrag per maand. Er vindt geen toetsing of registratie plaats bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel. De collectie boxspring combinaties bestaat uit drie modellen die zowel vlak als elektrisch instelbaar zijn te leveren. Het instap model Astor draagt al het predicaat ‘ Classe Superiori‘ voor ligcomfort en afwerking en kost...

Lees meer

Verhuizing kantoor en showroom

  03-06-2018  

Per 3 juni 2018 is het kantoor en showroom van Strijkpop verhuisd naar het groene hart van Nederland. De showroom s gevestigd aan de Dorpsstraat 52 te Gouderak,  het voormalig gemeentehuis van Gouderak en rijksmonument uit 1840. Het kantoor zit aan de Kerkstraat 6. Ook in Gouderak schenken wij Illy koffie bij uw bezoek na afspraak.  

Lees meer

Strijkpop introduceert nieuwe strijkpop voor bedtextiel

  02-01-2018  

Strijkpop introduceert een nieuwe toepassing voor specifiek het drogen en strijken van dekbedovertrekken. Binnen 8 tot 10 minuten wordt je dekbed gedroogd en gestreken als nooit te voren. Je bent niet langer aangewezen op een wasdroger met 1,5 uur wachttijd  waarna nog te (stoom)strijken zodat je uiteindelijk 2 uren bezig bent. Naast dekbedovertrekken droogt en strijk de strijkpop ook kussenslopen en hoeslakens naast natuurlijk alle soorten boven- en onderkleding. Een investering in een strijkpop verdient zich in korte tijd terug.  

Lees meer

Strijkpop model HB06 is de juiste vervanger voor uw defecte Bosch Siemens Dressmaster Shirtmaster

  24-08-2017  

Een aantal keren per week krijgt de klantenservice van Strijkpop consumenten aan de lijn met de vraag welke strijkpop de beste vervanger is voor een defecte Bosch of Siemens Shirtmaster of Dressman. Wat blijkt is dat genoemde apparatuur na circa 10 jaren kapot gaat en Bosch Siemens geen support meer levert op dit produkt. Consumenten kochten dit type verouderde strijkpop bij winkels zoals de Bijenkorf of de Makro in de aanbieding. Strijkpop model Irondryer type HB06 is de beste vervanger voor uw defecte Bosch Siemens Shirtmaster of Dressman. Belangrijk voordeel is dat deze strijkpop gemakkelijk verplaatsbaar is zo ook geschikt voor poloshirts en t-shirts naast natuurlijk overhemden en blouses. De HB06 is de beste strijkpop in de markt die te koop is. Alle onderdelen zijn van RVS. De strijkpop is voorzien van een timer tot 20...

Lees meer

Strijkpop start met een cashback actie op Social Media. € 50,- retour op je bankrekening.

  10-04-2017  

Strijkpop start een cashback actie op Social Media. Voor iedereen die een hekel heeft aan strijken en/of de aanschaf van een strijkpop nog even wilde uitstellen is nu het moment daar. Met steun van fabrikant Irondryer® ontvangt iedere koper van een strijkpop model HS02 in de periode 10 april 2017 tot 10 mei 2017 € 50,- retour op zijn of haar bankrekening. De cashback wordt overgemaakt binnen 5 werkdagen na ontvangst van de aankoopfactuur van Strijkpop.nl via e-mail op info@strijkpop.nl.  Orders voor 15.00 uur ontvangen via de website worden de volgende werkdag aan huis afgeleverd. Strijkpop model HS02 is specifiek bedoeld voor bovenkleding en is uitgevoerd als tafelmodel. Klik hier voor meer informatie om dit model te bestellen.

Lees meer

Strijkpop exposeert op 29 april 2017 op uitnodiging van Only for Men vestiging Geldermalsen

  06-04-2017  

Op 29 april 2017 is Strijkpop.nl te gast en exposeert op een grootschalig evenement in de vestiging Geldermalsen van de succesvolle webshop en winkelketen Only for Men van Piet & Arthur Feenstra. Ook zien en ervaren wat Craftsmanship betekent ? Kom op 29 april 2017 naar de vestiging van Only for Men in Geldermalsen, zie www.onlyformen.nl

Lees meer

Strijkpop ontdekt door watersporters. Wasruimte van jachthaven voorzien van strijkpop met muntinworp.

  31-03-2017  

Strijkpop ook ontdekt door watersporters. Wasruimte van jachthaven is voorzien van strijkpop met muntinworp en plezierjacht voorzien van de compacte strijkpop voor overhemden, t-shirts, poloshirts en ... handdoeken!

Lees meer

Nieuwe export order Limited Edition strijkpoppen ready for take off bestemming Dubai United EmiratesUnited .

  14-03-2017  

De eerste export order heeft net de kwaliliteitscontrole ondergaan en is klaar voor boarding met bestemming Dubai Mall United Emirates.

Lees meer

Strijkpop.nl biedt franchise concept aan met strijkpop om je eigen strijkservice aan huis te beginnen

  02-03-2017  

Wil jij ook per maand tot EUR 1.500,- netto (bij)verdienen met ideaal thuiswerk? Je hebt geen specifieke opleiding of ervaring nodig. Iedereen is welkom vanaf 18 jaar om te reageren en je kan morgen al beginnen! Word franchiser van Irondryer® en start een strijkservice in je eigen omgeving voor het wassen, drogen en strijken van onder- en bovenkleding. Je ontvangt een professionele Irondryer® strijkpop met accessoires voor onder- en bovenkleding ter waarde van € 1.999,- in bruikleen. Je betaalt maandelijks slechts een franchisevergoeding van € 69,95. Je bent of wordt eigen baas, bepaalt zelf je werktijden en inkomen, en kan als vanzelfsprekend ook zelf gebruik maken van de professionele Irondryer® strijkpop voor je eigen huishouding. Strijkservices zijn sterk in opkomst. Tarieven voor...

Lees meer

Strijkpop.nl feliciteert een 10 tal winnaars met gratis toegangskaarten voor de Huishoudbeurs

  10-02-2017  

Op 10 februari 2017 heeft het webcare team van Strijkpop een 10 tal Facebook vrienden gelukkig gemaakt met gratis toegangskaarten voor de Huishoudbeurs van 18 tot 26 februari 2017 in de RAI te Amsterdam. De winnaars schudden wij graag eventjes persoolijk de hand op standnummer 01.548 in Hal 1 van Strijkpop.nl.

Lees meer

Strijkpop.nl ondersteunt Driestroom met zorg en ondersteuning voor mensen met en zonder handicap.

  28-12-2016  

Vandaag heeft Strijkpop.nl ook de eerste levering verricht aan de wasserij van Stichting Driestroom te Heteren, zie  http://www.driestroom.nl/…/Over…/Locaties/De-Waspartner.aspx . Stichting Driestroom levert zorg en ondersteuning aan mensen met en zonder een handicap. Natuurlijk kan Driestroom rekenen op iedere vorm van ondersteuning door Strijkpop.nl. De keuze is uitgegaan naar model Irondryer HB06. Deze strijkpop is ook geschikt voor semi-professioneel gebruik mede dankzij haar vermogen van 3.460 Watt.

Lees meer

Niieuwe accessoires toegevoegd aan het assortiment strijkpoppen voor gebruikers met een beperking

  20-12-2016  

Strijkpop.nl heeft een aantal praktische accessoires toegevoegd aan haar assortiment strijkpoppen. Voor gebruikers met een eventuele beperking, senioren of gewoon omdat het handig is, is er vanaf heden een set van 6 stuks klittenband met grotere clips leverbaar in plaats van de standaard meegeleverde clips.   Er zijn speciale hesjes beschikbaar in de maten XS, M, L en XL die kunnen worden gebruikt om druk te verlagen bij polo- en t-shirts maar ook gewoon handig zijn bij overhemden. Accessoires zijn te bestellen via de website tegen meerprijs.

Lees meer

Strijkpop.nl ontwikkelt Limited Edition strijkpop voor grootwinkelbedrijf in EU

  16-12-2016  

Voor een grootwinkelbedrijf in de EU ontwikkelt Strijkpop.nl een Limited Edition Irondryer ® strijkpop in trendy kleuren met energiezuinige motor. Het totale vermogen van deze strijkpop wordt slechts 1.920 Watt in plaats van standaard 3.320 Watt. Deze modellen komen vanaf februari 2017 op de markt en hebben ook een timerfunctie met 1 minuut automatische nakoeling en in hoogte verstelbaar verrijdbaar statief. Het kleurengamma bestaat uit oranje, geel, groen, rood en blauw. Meer informatie volgt. 

Lees meer

Strijkpop.nl boekt groot succes op de Masters of LXRY 2016 met haar collectie strijkpoppen

  13-12-2016  

Masters of LXRY was een goed succes ook voor Strijkpop.nl. In lijn van de ervaringen van Gassan heeft Strijkpop.nl 2.657 gasten op de stand mogen verwelkomen met een concrete interesse tot aankoop van een strijkpop met 134 directe orders tot levering. Komende weken verwacht Strijkpop.nl nog een hondertal meer orders via haar website. Zie ook  http://www.telegraaf.nl/w/27219132 . De leukst gehoorde opmerking van vrouwen was : de strijkpop in opgeblazen toestand lijkt erg veel op de buik van mijn man. De heren dachten door de strijkpop toch wel meer liefde te gaan krijgen van moeders de vrouw. Men was unaniem de mening toegedaan dat Strijkpop.nl absoluut van toegevoegde waarde is in ieder huishouden en de vanaf prijs van EUR 399,- veel goedkoper is dan men zelf had verwacht. Slechts 7 gasten kenden het produkt of de...

Lees meer

Strijkpop.nl neemt deel aan de 50 plusbeurs in de Jaarbeurs Utrecht van 19 tot 23 september 2017

  29-11-2016  

Strijkpop.nl neemt deel aan dee 50plusbeurs in de Jaarbeurs Utrecht van 19 tot 23 september 2016. Een strijkpop is ook meer dan geschikt voor specifiek senioren die een mogelijk probleem kunnen krijgen met conventioneel strijken met een plank en (stoom)strijkijzer. Bovendien is strijken met de strijkpop 100% veilig en een kind kan letterlijk de was doen. Meer informatie over deze beurs vindt u op www.50plusbeurs.nl .  

Lees meer

Strijkpop.nl neemt deel aan de Style & Dress en Man & Zo beurs op 30 en 31 januari 2017 van Euretco

  28-11-2016  

Strijkpop.nl neemt deel aan de Euretco beurs Style & Dress en Man & Zo op 30 en 31 januari 2017 te Hoevelaken. Het betreft een beurs voor aangesloten leden van de organisatie Euretco, zie www.euretco.com.  voor meer informatie. Strijkpop zal vanaf het eerste kwartaal 2017 ook te koop en te bezichtigen zijn op de winkelvloer van aangesloten winkeliers van Euretco in Nederland. De website van Strijkpop wordt uitgebreid met een lijst van fysieke verkooppunten.  

Lees meer

Strijkpop.nl neemt deel aan de Huishoudbeurs 2017 van 18 - 26 februari 2017 in de RAI Amsterdam

  21-11-2016  

In navolging van deelname aan de Masters of XLRY van 8 tot 12 december 2016 in de RAI Amsterdam is Strijkpop.nl ook aanwezig op de Huishoudbeurs van 18 tot 26 februari 2017 in hal 1 standnummer 01.548 Strijkpop.nl. Onze directe buren zijn Black + Decker, Dyson, Keukenconcurrent, Karcher en Blond Amsterdam. Voor meer informatie over de huishoudbeurs zie www.huishoudbeurs.nl .

Lees meer

Publicatie over strijkpop in business magazine regio Oost Brabant

  16-11-2016  

Strijken is voor veel mensen een vervelende klus. Het Udense bedrijf Strijkpop.nl vond een gat in de markt en ontwikkelde een eigen lijn strijkpoppen.

Lees meer

Column Einde strijkplank tijdperk in zicht !

  11-11-2016  

Onderstaande column is te lezen op de populaire en bekende Rotterdamse website https://www.debuikvan.nl/rotterdam/column/einde-strijkplanktijdperk-in-zicht   Het betreft een interview met sterrenchef François Geurds van FG Restaurant in Rottedam. De Rotterdamse sterrenchef François Geurds heeft iets nieuws ontdekt op de Nederlandse markt: de strijkpop. Een gewassen koksbuis is na zeven minuten droog en volledig kreukvrij. Een topuitvinding voor iedereen bij wie het als hij aan tijd ontbreekt.  Moeders mooiste ben ik niet. Ik ben behoorlijk wat kilo’s verwijderd van een sixpack. Ik houd van eten, en die sporen zich lastig te wissen. Wil niet zeggen dat ik geen belang hecht aan uiterlijke verzorging. Ik ga minimaal één keer per week naar de kapper, soms zelfs twee keer. Op vuile...

Lees meer

Strijkpop.nl neemt deel aan LXRY 2016 in de RAI van 8 tot 12 december 2016

  07-11-2016  

Strijkpop.nl neemt deel aan de bekende  LXRY beurs  met een eigen stand die wordt gehouden in de RAI te Amsterdam  van 8 tot 12 december 2016.   Wij presenteren daar een tweetal nieuwe 2017 modellen Irondryer® strijkpoppen te weten de HB13 en de HS06. Irondryer® strijkpop model HB13 is specifiek voor advocaten en medici. Toga of doktersjassen worden van top tot teen gedroogd en gestreken met deze XL versie van de strijkpop.  Irondryer® strijkpop model HS06 is de Miele onder de strijkpoppen en is er voor de verwende zakenman/vrouw die uitsluitend het allerbeste wil. De HS06 is een tafelmodel en zusje van de HB06 met iets minder vermogen en geen automatische timer. Vanaf heden kunnen alle...

Lees meer