Voor de zakelijke markt leveren wij een aantal strijkpoppen voor professioneel gebruik met of zonder muntmechanisme zodat de strijkpop ook commercieel kan worden ingezet. Te denken valt aan inzet van strijkpoppen bij hotels, horeca, kantoren, wasserijen, strijkservices, jachthavens, advocaten, tandartsen, rechtspraak, ziekenhuizen, klinieken en zorginstellingen.

Als vanzelfsprekend kan een professionele strijkpop ook meer dan uitstekend dienst doen in een walk-in closet garderobe of waskamer thuis- of op kantoor.

Wij leveren ook een specifieke strijkpop voor eéndelige lange, losvallende kledingstukken, die als dagelijkse kleding gedragen worden door mannen en vrouwen ( abayah's, jelleba's, kandoras, thoub's, bisht's, jilbab's of burqa's ) van vanaf de oudheid tot, vooral in Aziatische en Afrikaanse landen, de moderne tijd, of soortgelijke kledingstukken die worden gedragen bij ceremoniële en officiële gelegenheden of als symbool van ambt of beroep ( toga's, doktersjas ) zoals arts, advocaat, rechter, raadsheer, officier van justitie, predikant of ambtenaar burgerlijke stand.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Strijkpop voor shirts & broeken - op verrijdbaar statief - Model HB06 - Merk Irondryer

Strijkpop met automatische timer voor specifiek onder - en bovenkleding zoals shirts, blouses,...

1.099,00*

U kunt een gebruiksaanwijzing van de Irondryer® strijkpop downloaden via het menu keuze support of video´s bekijken hoe de Irondryer® strijkpop in elkaar te zetten en hoe te gebruiken.

De droogtijd kan afwijken van genoemde gemiddelden door factoren zoals luchtvochtigheid en temperatuur van de ruimte, soort wasmachine, capaciteit van de centrifuge  en soort en kwaliteit van onder- en bovenkleding. In de praktijk kunt u rekening houden met droogtijden die liggen tussen de 5 en 15 minuten afhankelijk van genoemde factoren, model strijkpop en vermogen.Heeft u nog vragen ? Bel of e-mail met onze afdeling klantenservice.