Wil jij ook per maand tot EUR 1.500,- netto (bij)verdienen met ideaal thuiswerk? Je hebt geen specifieke opleiding of ervaring nodig. Iedereen is welkom vanaf 18 jaar om te reageren en je kan morgen al beginnen!


Word franchiser van Irondryer® en start een strijkservice in je eigen omgeving voor het wassen, drogen en strijken van onder- en bovenkleding. Je ontvangt een professionele Irondryer® strijkpop met accessoires voor onder- en bovenkleding ter waarde van € 1.999,- in bruikleen.

Je betaalt maandelijks slechts een franchisevergoeding van € 69,95. Je bent of wordt eigen baas, bepaalt zelf je werktijden en inkomen, en kan als vanzelfsprekend ook zelf gebruik maken van de professionele Irondryer® strijkpop voor je eigen huishouding.

Strijkservices zijn sterk in opkomst. Tarieven voor overhemden of blouses lopen uiteen vanaf € 1,50 tot € 7,50 per stuk in grote steden. Je bouwt vrij snel een netwerk op van terugkerende klanten door alleen al uit te gaan van je eigen sociale contacten in je omgeving. Iedereen die een overhemd, t-shirt, poloshirt, blouse, overhemd of broek draagt en niet zelf kan of wil strijken is je doelgroep.

Informeer je vrienden, familie en bekenden via Facebook en Instagram over je nieuwe strijkservice en deel je eigen Irondryer® visitekaartje uit op de sportschool, vereniging, supermarkt of schoolplein. Irondryer@ regelt voor jou de rest via gerichte advertenties op internet voor strijkservices in je omgeving.

Wil jij je services uitbreiden met wassen of is je wasmachine misschien aan vervanging toe? Vanaf € 34,95 per maand leveren wij je ook een  hagelnieuw exemplaar.
 
Interesse? Bel 088-9994666 of stuur een e-mail naar info@strijkpop.nl onder vermelding van referentie : franchise Irondryer®, of download hier een concept van de overeenkomst.


 

    02-03-2017 00:00