Het assortiment Irondryer strijkpoppen bestaat uit een aantal modellen met of zonder onderstel en meer of minder krachtige motoren.

Kies een model wat aansluit bij het gebruik, soort kleding, gemak en budget aan de hand van onderstaand schema.

Toelichting schema voor vergelijk van modellen:
 

Alleen shirts al vanaf € 399,-


►Inzet thuisgebruik ►Te plaatsen op wasmachine of tafel ►Op wieltjes

Wanneer u alleen overhemden wil strijken en de Irondryer op een wasmachine kunt plaatsen of alleen bij gebruik bijvoorbeeld op een tafel wil zetten is Irondryer strijkpop model HS02 voor een prijs van € 399,- de beste keuze. Deze strijkpop staat op kleine wieltjes en heeft een vermogen van 1.500 Watt en weegt slechts 6,5 kg.
 
►Inzet thuisgebruik ► Gemakkelijk te verplaatsen ► Op verrijdbaar statief in hoogte verstelbaar

Wanneer u alleen overhemden wil strijken en de Irondryer  gemakkelijk wil verplaatsen en op werkhoogte wil bedienen is Irondryer strijkpop model HS05 voor een prijs van € 439,- de beste keuze. Deze strijkpop staat op een verrijdbaar statief en heeft een vermogen van 1.500 Watt en weegt slechts 6,5 kg.
 

Shirts & broeken al vanaf € 459,-


►Inzet thuisgebruik ►Te plaatsen op wasmachine of tafel ►Op wieltjes

Wanneer u overhemden en broeken wil strijken en de Irondryer op een wasmachine kunt plaatsen of alleen bij gebruik bijvoorbeeld op een tafel wil zetten is Irondryer strijkpop model HB04 voor een prijs van € 459,- de beste keuze. . Deze strijkpop staat op kleine wieltjes en heeft een vermogen van 1.550 Watt en weegt slechts 7 kg.

►Inzet thuisgebruik ►Gemakkelijk te verplaatsen ►Op verrijdbaar statief in hoogte verstelbaar

Wanneer u overhemden en broeken wil strijken en de Irondryer  gemakkelijk wil verplaatsen en op werkhoogte wil bedienen is Irondryer strijkpop model HS05 voor een prijs van € 569,- de beste keuze. Deze strijkpop staat op een verrijdbaar statief en heeft een vermogen van 1.550 Watt en weegt slechts 7 kg.

►Inzet thuisgebruik ►Gemakkelijk te verplaatsen ►Op verrijdbaar statief in hoogte verstelbaar

Wanneer u overhemden en broeken wil strijken en de Irondryer  gemakkelijk wil verplaatsen en op werkhoogte wil bedienen is Irondryer strijkpop model HS06 voor een prijs van € 1.099,- de beste keuze. Deze strijkpop staat op een verrijdbaar statief en heeft een vermogen van 3.460 Watt en is de Miele onder de strijkpoppen. Deze strijkpop is geheel vervaardigd van roestvrijstaal en weegt 18 kilo.

 

Alleen broeken al vanaf € 359,-


►Inzet thuisgebruik ► Te plaatsen op wasmachine of tafel ►Op wieltjes

Wanneer u alleen broeken wil strijken en de Irondryer op een wasmachine kunt plaatsen of alleen bij gebruik bijvoorbeeld op een tafel wil zetten is Irondryer strijkpop model HT09 voor een prijs van € 359,- een keuze. Deze strijkpop staat op kleine wieltjes en heeft een vermogen van 1.550 Watt en weegt slechts 6 kg. Voor slechts € 40,- meer koopt u Irondryer strijkpop HB04 voor een prijs van € 399,-.
 

Mocht u toch behoefte hebben aan een persoonlijk advies neem dan contact op met onze afdeling klantenservice per e-mail of telefoon. Wij helpen u graag in het maken van de juiste keuze voor uw situatie en gewenst gebruik.

U kunt op afspraak indien gewenst alle modellen zien en bedienen in onze showroom te Uden. 

Disclaimer


Strijkpop.nl schept graag een juist verwachtingspatroon in gebruik en gecommuniceerde droogtijd per model strijkpop.

Allereerst adviseren wij u voor gebruik de gebruiksaanwijzing aandachtig door te lezen.

Gecommuniceerde droogtijd per model is gebaeeerd op een gemiddelde droogtijd per model volgens testen met onder- en bovenkleding van dunne en dikke katoenweefsels.

De droogtijd kan afwijken van genoemde gemiddelden door factoren zoals luchtvochtigheid en temperatuur van de ruimte, soort wasmachine, capaciteit van de centrifuge  en soort en kwaliteit van onder- en bovenkleding. In de praktijk kunt u rekening houden met droogtijden die liggen tussen de 5 en 15 minuten afhankelijk van genoemde factoren, model strijkpop en vermogen.


De reden om een strijkpop te kopen is natuurlijk niet om onder- en bovenkleding binnen de gemiddelde droogtijd te laten strijken maar om simpelweg meer vrije tijd te krijgen terwijl de strijkpop zijn werk doet. Op jaarbasis worden in een normaal huishouden zo 300 tot 400 overhemden gestreken. U bespaart tijd en geld met een strijkpop.

Wanneer u binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek maximale resultaten wil behalen is het beste advies om een keuze te maken voor een strijkpop met een hoog vermogen zoals de Irondryer® strijkpop HB06 met 3390 Watt inclusief automatische timer en koude nakoeling tegen een meerprijs van EUR 530,- in vergelijk met bijvoorbeeld Irondryer® strijkpop HB05 van EUR 569,- met 1.550 Watt. Het verschil in vermogen bedraagt 1.840 Watt. De keuze is aan u.