Het assortiment Irondryer strijkpoppen bestaat uit een aantal modellen met of zonder onderstel en meer of minder krachtige motoren.

Kies een model wat aansluit bij het gebruik, soort kleding, gemak en budget aan de hand van onderstaand schema.

Toelichting schema voor vergelijk van modellen:
 

Alleen shirts al vanaf € 399,-


►Inzet thuisgebruik ►Te plaatsen op wasmachine of tafel ►Op wieltjes

Wanneer u alleen overhemden wil strijken en de Irondryer op een wasmachine kunt plaatsen of alleen bij gebruik bijvoorbeeld op een tafel wil zetten is Irondryer strijkpop model HS02 voor een prijs van € 399,- de beste keuze. Deze strijkpop staat op kleine wieltjes en heeft een vermogen van 1.500 Watt en weegt slechts 6,5 kg.
 
►Inzet thuisgebruik ► Gemakkelijk te verplaatsen ► Op verrijdbaar statief in hoogte verstelbaar

Wanneer u alleen overhemden wil strijken en de Irondryer  gemakkelijk wil verplaatsen en op werkhoogte wil bedienen is Irondryer strijkpop model HS05 voor een prijs van € 439,- de beste keuze. Deze strijkpop staat op een verrijdbaar statief en heeft een vermogen van 1.500 Watt en weegt slechts 6,5 kg.
 

Shirts & broeken al vanaf € 459,-


►Inzet thuisgebruik ►Te plaatsen op wasmachine of tafel ►Op wieltjes

Wanneer u overhemden en broeken wil strijken en de Irondryer op een wasmachine kunt plaatsen of alleen bij gebruik bijvoorbeeld op een tafel wil zetten is Irondryer strijkpop model HB04 voor een prijs van € 459,- de beste keuze. . Deze strijkpop staat op kleine wieltjes en heeft een vermogen van 1.550 Watt en weegt slechts 7 kg.

►Inzet thuisgebruik ►Gemakkelijk te verplaatsen ►Op verrijdbaar statief in hoogte verstelbaar

Wanneer u overhemden en broeken wil strijken en de Irondryer  gemakkelijk wil verplaatsen en op werkhoogte wil bedienen is Irondryer strijkpop model HS05 voor een prijs van € 569,- de beste keuze. Deze strijkpop staat op een verrijdbaar statief en heeft een vermogen van 1.550 Watt en weegt slechts 7 kg.

►Inzet thuisgebruik ►Gemakkelijk te verplaatsen ►Op verrijdbaar statief in hoogte verstelbaar

Wanneer u overhemden en broeken wil strijken en de Irondryer  gemakkelijk wil verplaatsen en op werkhoogte wil bedienen is Irondryer strijkpop model HS06 voor een prijs van € 1.099,- de beste keuze. Deze strijkpop staat op een verrijdbaar statief en heeft een vermogen van 3.460 Watt en is de Miele onder de strijkpoppen. Deze strijkpop is geheel vervaardigd van roestvrijstaal en weegt 18 kilo.

 

Alleen broeken al vanaf € 359,-


►Inzet thuisgebruik ► Te plaatsen op wasmachine of tafel ►Op wieltjes

Wanneer u alleen broeken wil strijken en de Irondryer op een wasmachine kunt plaatsen of alleen bij gebruik bijvoorbeeld op een tafel wil zetten is Irondryer strijkpop model HT09 voor een prijs van € 359,- een keuze. Deze strijkpop staat op kleine wieltjes en heeft een vermogen van 1.550 Watt en weegt slechts 6 kg. Voor slechts € 40,- meer koopt u Irondryer strijkpop HB04 voor een prijs van € 399,-.
 

Mocht u toch behoefte hebben aan een persoonlijk advies neem dan contact op met onze afdeling klantenservice per e-mail of telefoon. Wij helpen u graag in het maken van de juiste keuze voor uw situatie en gewenst gebruik.

U kunt op afspraak indien gewenst alle modellen zien en bedienen in onze showroom te Uden. 

Foto